Čakrové sviečky 7×45 G

15,00 

Kategória: Značka:

Popis

Čakry sú energetické centrá v ľudskom tele. Každá z čakier je spojená s konkrétnou časťou tela a jej správnym fungovaním. Ak ich vystavíme energiám čistých žiarivých farieb – sviečka, oheň, farba – dosiahneme ich harmonizáciu a zároveň energeticky i vibračne posilníme aj orgány s nimi spojené. Tým prispejeme k ich uzdraveniu. Je dôležité uvedomiť si 7 čakier prítomných v našom tele, pretože to pomôže pri detekcii akýchkoľvek hlboko zakorenených problémov skôr, ako vyjdú na povrch.

Koreňová čakra (Majsterka MáriaFarba: červenáNachádza sa v spodnej časti chrbtice. Jej úlohou je spojiť našu myseľ, telo a ducha so Zemou. Táto čakra je svojou povahou ženská a dáva nám pocit, že sme blízko zeme. Jej harmonizáciou odstránime zo života to, čo nás trápi, nepríjemné situácie a chaos. Podporíme dlhovekosť, plodnosť, zmiernime zápaly močového mechúra, odstránime zápchy, hemoroidy a impotenciu.
Sakrálna čakra (Majster Maitreya)Farba: oranžováNachádza sa priamo pod pupkom – presnejšie tri palce pod ním. Je spojená s lymfatickým systémom a je zodpovedná za vyjadrenie emócií. Jej harmonizácia prináša radosť zo života, citovú rovnováhu, podporí trpezlivosť, hojnosť, vitálnu silu a sexualitu. Jej posilnením zmiernime bolestivú menštruáciu, choroby mieška a prostaty.
Solar plexus (Majster Merlin)Farba: žltáNachádza sa pod hrudným košom. Je spojená so sebadôverou, sebadisciplínou a múdrosťou. Jej harmonizáciou posilníme vôľu k presadeniu sa. Sme plní energie, tvorivej sily k dosiahnutiu svojich cieľov. Odstránime hnev, príkorie, žiarlivosť a depresie.
Srdcová čakra (Majster Ježíš)Farba: zelenáNachádza sa v strede hrudníka a nie tam, kde leží fyzické srdce. Táto čakra je zodpovedná za emočné liečenie a duševné zdravie. Jej harmonizáciou prebúdzame bezpodmienečnú lásku, súcit, trpezlivosť, obetavosť, empatiu, veľkorysosť k sebe i ostatným, túžbu tvoriť dobro. Zmiernime choroby srdca, ciev a psychiky.
Krčná čakra (Majster Archanjel Michael)Farba: tyrkysováNachádza sa priamo nad srdcom a je zodpovedná za vyjadrenie pravdy a zdieľanie nášho názoru s ostatnými. Táto čakra je spojená s vyjadrovaním našich prejavov a tvorivosťou. Jej harmonizáciou posilníme komunikáciu, vyjadrovacie schopnosti, sebavyjadrenie. Získame úprimnosť, múdrosť a poznanie. Odstránime klamstvo. Zmiernime prejavy astmy, bolesti zubov, problémy so štítnou žľazou a hrdla.
Čelová čakra, tretie oko (Majster Mahachohan Ragoczy)Farba: modráNachádza sa medzi obočím, v oblasti tretieho oka. Táto čakra je zodpovedná za zhromažďovanie informácií o sebe a mimo materiálneho sveta. Jej harmonizáciou získavame pokoj a mier, stávame sa intuitívnymi, prezieravými, dokážeme využiť životné skúsenosti a múdrosť. Odstránime bolesti hlavy, dutín, migrény, nočné mory a posilníme zrak.
Korunná čakra (Majster Saint-Germain)Farba: fialováNachádza sa na vrchu našej hlavy. Jej harmonizácia nám pomôže získať vhľad do seba a vyvážiť svoje ďalšie čakry. Prijímame ňou zdrojové svetlo a kozmickú energiu. Vyvíjame sa ako duchovné bytosti – načúvame svojmu duchu. Získame duševnú harmóniu, súcit, milosrdenstvo, čisté bytie a osvietenie.

Prečítajte si:

naše rady, ako sa starať o sviečky, aby Vám prinášali svetlo a radosť čo najdlhšie a
bezpečnostné upozornenia, aby Vám prinášali pohodu.

Výrobca: Dasola, spol. s r. o., Slovenská republika

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Čakrové sviečky 7×45 G”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *