Lafuma MOBILIER BALCONY II stolička, COLORBLOCK, poťah Batyline® Iso

74,00 

Dostupné na objednávku

Kategórie: , Značka:

Popis

Malá farebná, nečakane pohodlná balkónová stolička, kompaktná a skladacia, ktorá je praktická a ľahko sa skladuje, rozloží sa a zloží tak rýchlo, ako potrebujete. Jej malá veľkosť znamená, že sa ľahko zmestí tam, kde je obmedzený priestor, ako sú balkóny, ale hodí sa aj na terasu a záhradu, aby bola súčasťou vašich príjemných chvíľ s rodinou alebo priateľmi. Je tiež veľmi robustný. Nesúďte ju podľa vzhľadu – je to malá stolička s veľkou osobnosťou – poradí si aj s tými, čo majú väčšiu konštrukciu. Stolička, s ktorou sa veľmi ľahko žije.
NATURA, téma evokujúca zmysly divokej krajiny, vnášajúca autenticitu a úprimnosť do rastlinných a minerálnych farieb: Canyon, Terre, Moss a Ciel,
VÝHODY
Tkanina Batyline ® Iso so zosilnenými švami je obzvlášť vhodná pre nábytok okolo bazénov vďaka svojej vynikajúcej odolnosti voči UV žiareniu a otvorenej väzbe, ktorá nezadržuje vodu. Plátno Batyline® je veľmi odolné proti roztrhnutiu, nedeformuje sa a ľahko sa udržuje, stačí trocha mydlovej vody. Môžete tiež použiť účinný sprej na čistenie a odstraňovanie škvŕn LAFUMA MOBILIER.
Rám z oceľových rúrok HLE (High Elastic Limit) je extrémne odolný a má vynikajúcu odolnosť proti UV žiareniu.
Mierne naklonený chrbát: zaisťuje lepšie pohodlie pri sedení.
Bezpečný skladací mechanizmus s posuvným krúžkom zo vstrekovaného plastu: praktický a pevný.
Ochranné pätky proti nakloneniu.
Jednoduché skladovanie v zloženom stave.
Hmotnosť 3kg.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Lafuma MOBILIER BALCONY II stolička, COLORBLOCK, poťah Batyline® Iso”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *