Lafuma MOBILIER Opaľovacie lehátko MIAMI II, titánový rám, Batyline® Duo

399,90 

Dostupné na objednávku

Kategórie: , Značka:

Popis

Záhradné lehátko Miami II je spojením designu, estetiky a dokonalej technológie. Ťaží zo skúseností značky s vonkajším nábytkom a je unikátny svojho druhu klipovým zavesením, ktoré mu prináša neopísateľný komfort. Miami II je obzvlášť dobré vonku pri bazéne vďaka svojmu vysoko odolnému poťahu Batyline® Duo, antikoróznej ochrane a ľahkému pohybu po 2 kolieskach.
Je cenené pre svoj puristický štýl a eleganciu.
Výhody:
Klipy: spojenie rúrky/krytu pomocou elastomérových klipov. Zaručujú pevnejšiu štruktúru a lepšiu oporu v chrbte. Tento systém (exkluzívny patent Lafuma) zaručuje, že látka zostane rozmerovo stála aj po použití. Uľahčuje aj montáž/demontáž poťahu, čo umožňuje ľahšie čistenie.
Nastaviteľné operadlo: tri možné polohy s polohou poležiačky pre optimálne opálenie.
Rúrkový oceľový rám s Ø 25 mm vyrobený z HLE ocele (zvlášť elastické).
Zosilnený poťah Batyline® Duo je obzvlášť vhodný na použitie pri bazénoch, a to vďaka vynikajúcej odolnosti voči UV žiareniu a tkanine, ktorá nezadržuje vodu. Tesnejšia väzba 2/1 niť poskytuje Batyline® Duo pevnejší vzhľad a väčšiu odolnosť proti roztrhnutiu. Je extrémne robustný, ľahko sa udržuje a nedeformuje sa. Na odstránenie škvŕn postačí jemný čistiaci prostriedok, ako je vysoko účinný sprej na čistenie a škvrny Lafuma MOBILIER.
Mobilita: model Miami II sa ľahko pohybuje vďaka kolesám s elastomérovými obručami (pre zníženie hluku).
Vysoko kvalitné prevedenie: nastaviteľná a odnímateľná opierka hlavy, poťah farebne zladený s rámom z oceľových trubiek a kolieskami s dvojitými prírubami.
Rozmery viď foto.
Hmotnosť: 9,4 kg

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Lafuma MOBILIER Opaľovacie lehátko MIAMI II, titánový rám, Batyline® Duo”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *