Lafuma MOBILIER Relaxačné kreslo FUTURA, titánový rám s poťahom BeComfort®

379,90 

Dostupné na objednávku

Kategórie: , Značka:

Popis

Futura je vlajková loď relaxačných kresiel Lafuma. Je dokonalým spoločníkom pre každý váš odpočinok vďaka svojim mnohým kľudovým polohám, vrátane slávnej polohy „nulovej gravitácie“ (s nohami mierne nad srdcom), čo je tá optimálna relaxačná poloha.
Jeho pevné podrúčky s aretáciou sú veľmi užitočné, pretože umožňujú vyvíjať tlak rukami, aby ste sa bez námahy zdvihli. Je to bezkonkurenčný produkt v našom relaxačnom rade.
VÝHODY
Patentovaný systém zavesenia, poťah s rámom spájajú elastomérové ​​klipy pre lepšiu ergonómiu, pevnejšie pohodlie, optimálnu podporu chrbta, ľahké zapínanie a odopínanie poťahu av každom prípade dlhú životnosť.
Ďalšie „vychytávky“: nastaviteľný a odnímateľný vankúš opierky hlavy, opierka nôh s ochranným plastovým krytom, podložky nôh.
Zažite pohodlie ako nikdy predtým s relaxačnými kreslami od Lafuma MOBILIER ako TV kreslo! Naše kreslá sú stvorené pre tých, ktorí si užívajú televíznu zábavu s maximálnym komfortom a relaxáciou:
Televízia bez stresu: Vďaka ergonomickému dizajnu a inovatívnej technológii sa môžete pohodlne usadiť a zabudnúť na nepohodlie. Kreslá Lafuma MOBILIER vám poskytnú optimálnu oporu pre chrbticu a krk, čo znamená, že môžete sledovať svoje obľúbené programy alebo filmy bez bolesti chrbta a krku.
Relaxácia na dosah ruky: S našimi relaxačnými kreslami si môžete prispôsobiť polohu a uhol tak, aby bol váš televízny zážitok čo najpohodlnejší. Opierka nôh, regulácia opierky hlavy a nastaviteľná opora pre paže vám umožní dosiahnuť dokonalú polohu pre relaxáciu.
Elegancia a štýl: Okrem pohodlia sú naše kreslá tiež elegantné a štýlové. S rôznymi designami a materiálmi sa budú skvele hodiť do vášho interiéru a zvýraznia jeho krásu.
Kvalita a udržateľnosť: Lafuma MOBILIER kladie veľký dôraz na kvalitu a udržateľnosť. Naše kreslá sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú odolné a dlhotrvajúce. Navyše sme priaznivci udržateľnej výroby.
Nebuďte len divákom, ale zažite televíznu zábavu naplno s relaxačnými kreslami od Lafuma MOBILIER. Vďaka nim sa váš obľúbený seriál alebo film stane ešte príjemnejším a relaxačnejším zážitkom. Vyberte si svoje kreslo ešte dnes a užite si televízne zážitky, aké si zaslúžite.
4 farebné prevedenia, ktoré sa hodia ku každému dekoru.
Rozmery viď obrázky.
Hmotnosť 8,24 kg.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Lafuma MOBILIER Relaxačné kreslo FUTURA, titánový rám s poťahom BeComfort®”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *